jueves, 10 de junio de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

EUPV DEMANA EXPLICACIONS A ALBERTO FABRA PEL SEU SOU


Carmen Carreras, coordinadora local d´EUPV, considera que l'Alcalde de Castelló ha de donar explicacions de perquè té un sou més alt que el President de la Generalitat. “Quina és la seua justificació per un sou de 74000 euros a l'any, això és el que volem”.

Carreras critica que aquest sou és simplement “vergonyós, cobra més de 74000 euros després d'haver-lo reduït un 15% com a mesura per a lluitar contra la crisi” i recrimina que això crea una “bretxa insalvable entre els ciutadans normals i treballadors i una classe política considerada parasitària per la societat”.
La portaveu d'Esquerra Unida a Castelló considera inadmissible que l'alcalde “el representants públics estan per treballar per la gent i no per enriquir-se tant ostentosament”. “Aquest sous escandalosos els paguem tots i totes de les nostres butxaques amb els impostos” i recorda que el President de la Generalitat cobra “7000 euros menys que Alberto Fabra”.
Considera hipòcrita les declaracions dels polítics quan afirmen lluitar contra la crisi, i no obstant això cobren un sou desmesurat, “el nostre alcalde és un d'ells” i considera la baixada aprovada fa poc en les seues remuneracions “un insult per als ciutadans i ciutadanes que estan per desgracia a l'atur”.

Castelló, 10 de juny del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA




No hay comentarios:

Publicar un comentario