lunes, 7 de junio de 2010

Comarques del Nord

EUPV ESTARÀ DEMÀ A CASTELLÓ AMB ELS TREBALLADORS I TREBALLADORES

Les representants d´EUPV, Marina Albiol, diputada autonòmica i Carmen Carreras, Coordinadora Local de Castelló , fan una crida als i les treballadores per que demà la vaga siga un tot un èxit i participen en la manifestació de la vesprada.
La diputada Marina Albiol, com la coordinadora local, Carmen Carreras han anunciat la seua presència y participació en la manifestació convocada pels sindicats.
La proposta de congelar les pensions l'any que ve, la retirada de les ajudes, la reducció dels sous dels funcionaris, la disminució de l´inversió pública, “son mesures tremendament injustes que solament beneficien als mes rics”, assegura Albiol.
“el meu grup a les corts demà, cessarà tota activitat, en solidaritat amb les treballadors, el nostre lloc el dia 8 estarà al carrer, amb els nostres companys”, afirma la diputada d´Esquerra Unida.
“Ara és quan els treballadors deuen donar una impressió de força al carrer, per que el govern del PSOE ho pense i no aplique mesures que signifiquen la dinamització del model de benestar i el sistema públic en favor del mercat” y afegeix “això no anem a consentir-lo”.
“Des d'Esquerra Unida, ho tenim clar”, declara la diputada d'esquerres, “recolzarem sempre la lluita dels treballadors per impedir que l'ofensiva neoliberal que patim, se'n porte els seus drets, i defensem que és l'hora d'una més ampla mobilització”.

Castelló, 07 de juny de 2010
GABINET DE PREMSA D’ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario