viernes, 11 de junio de 2010

Comarques del Nord

ESQUERRA UNIDA EXIGEIX SOLUCIONS A LA N-340 PER LA SEUA PERILLOSITAT

Marina Albiol, diputada d’EUPV: “L'informe de la Fiscalia de Castelló confirma un augment d’accidents de tràfic en la N-340, l’alliberament de l’AP7 seria la millor solució a aquest drama”.

Albiol afirma que l’informe de la Fiscalia de Castelló en el que es confirma que l’any passat van haver 19 accidents amb 25 víctimes mortals, posa de manifest la necessitat d’alliberar del peatge l’autopista. “La N340 està absolutament saturada, mentre paral·lelament tenim una autopista infrautilitzada perquè és de pago”.

La diputada d’Esquerra Unida assegura que si l’AP7 fora gratuïta l’utilitzaria molta més gent, es descongestionaria la N340 i disminuiria el nombre d’accidents i de víctimes mortals. “Ja no estem, per tant, parlant només d’una qüestió econòmica, sinó també humana”.

Des d’Esquerra Unida instem a que el Consell i el Ministeri de Foment arriben a un acord sobre l’alliberament de l’AP7 el més prompte possible, “continuar posant entrebancs que retarden la solució de la perillositat de la N340 és un exercici de greu irresponsabilitat política”, conclou Albiol.


Castelló, 11 de juny del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario