miércoles, 23 de junio de 2010

Comarques del Nord

ALBIOL CRITICA QUE EL GRAN VIA NO DONE SERVEI FINS A FINALS D’ANY PER FALTA D’EQUIPAMENT

Marina Albiol, diputada d'EUPV, critica que el centre de la Gran Via no obrirà les seues portes fins a l’últim trimestre d’aquest any, com va reconèixer en la comissió de política social i ocupació, Joaquin Martínez, secretari autonòmic de Dependència. “Portem esperant deu anys i encara no tenen el mobiliari, això no és lentitud, és senzillament deixament de funcions”.
Al parer de la portaveu d’esquerres a les comarques del nord, l’única veritat darrere de la falta d’activitat del centre públic de la Gran Via és la falta de voluntat per part del Consell per donar atenció i servei als malalts mentals, d´Alzheimer i les persones amb discapacitat. “Amb una gestió mínimament eficaç l’edifici ja tindria els seus equipaments i estaria en funcionament des de fa mesos, i no acumulant pols”, i considera intolerable que haguem d’esperar fins a l’últim trimestre de l’any, “pot ser esperen que el mobiliari el porten Reis Mags”.
La diputada critica sense embuts la desvergonya del Partit Popular, “ja en temps de Zaplana van prometre un centre públic que donara servei als discapacitats i discapacitades a Castelló, deu anys després encara estem esperant”.
Per a la representant d’esquerres l’actuació del PP, solament demostra “la falta de planificació i previsió de la Conselleria de Benestar Social, que no ha fet els deures i ha deixat passar el temps en un exemple clar i rotund de passotisme de gestió política”, i finalitza lamentant que “els únics perjudicats són els discapacitats i discapacitades de Castelló, que veuen com el seu govern autonòmic no es preocupa per ells i elles”

Castelló, 23 de juny del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario