martes, 1 de junio de 2010

Comarques del Nord

Esquerra Unida exigeix el cessament “fulminant” de Fabra com a president de la Diputació i la seua retirada “immediata” de la vida política
La diputada autonòmica d’EUPV, Marina Albiol, assenyala directament al president del PP, Mariano Rajoy, “com a responsable directe de que un personatge com Fabra estiga encara on està, amb una causa gravíssima oberta i ara amb dos imputacions més, per presumptes delictes de suborn i tràfec d’influències”.

Per a Esquerra Unida, “si Fabra continua un sol dia més com a president de la Diputació de Castelló, encara que siga en funcions, serà un insult i una burla als ciutadans, així com una taca profunda de deshonra a la institució que representa”.

Albiol subratlla que els problemes de Fabra amb la Justícia “són gravíssims i nombrosos. És increïble que malgrat això continue en el seu càrrec com si res. El PP no assumeix cap tipus de responsabilitat política i, tal i com actua, és ja còmplice de Fabra, passe el que passe en els tribunals. Rajoy i el PP estan bruts i estan tapant a un presumpte corrupte”.

València, 1 de juny de 2010
GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario