miércoles, 9 de junio de 2010

Comarques del Nord

ESQUERRA UNIDA EXIGEIX L’OBERTURA DEL CENTRE DE DIA A BORRIANA

Marina Albiol, diputada d’EUPV, exigeix a Such, que faça els deures i obriga d'una vegada el centre de dia de Borriana. “Porta mig any ja tancat sense cap motiu, que no siga la ineficàcia d'un govern que té abandonades a les persones dependents”.
La diputada d'esquerres demana major celeritat a la Conselleria de Benestar Social, “no és admissible que moltes famílies porten mig any esperant a que Such tinga a bé obrir-lo”. “Són unes trenta places les que en aquest mateix moment estan sense cobrir senzillament per falta de previsió”, afegeix.
Albiol demana a la Consellera que deixe de posar excuses a la seua mala gestió i una nul·la voluntat, doncs, no és un cas aïllat, “altres centres també estan també tancats sense motiu, com la Gran Via de Castelló, perquè no volen gastar-se els diners que fan falta”.
La diputada considera una falta de respecte a les famílies, que veuen com un edifici ja construït i acabat no es pot utilitzar “per la ineficàcia d'un govern valencià i han de desplaçar-se a localitats veïnes a centres privats, de vergonya”.
La representant de la formació d'esquerres afirma que tot açò no és mes que la prova que des del Consell tenen altres prioritats, altres projectes a on gastar els diners, com la Fórmula 1 i altres barbaritats milionàries, però no tenen gens d'interès en augmentar els serveis als dependents”.

Castelló, 09 de juny del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA


No hay comentarios:

Publicar un comentario