lunes, 7 de junio de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

ESQUERRA UNIDA ACUSA AL PP DE PORTAR A LA BANCARROTA A L’AJUNTAMENT DE CASTELLÓ

Carmen Carreras, coordinadora Local d'EUPV de Castelló, considera que el desgavell econòmic del govern popular a Castelló no pot significar que es redueixen els serveis bàsics a la ciutadania. “Si fa falta que la paguen de la seua butxaca” afirma la coordinadora, “ells son els responsables”.
La coordinadora d´esquerres acusa al PP d´haver arruïnat l'ajuntament de Castelló, “van aprovar un Pla de sanejament que han incomplit retiradament, fent contractes dit amb factures mil·lionaries, no és una manera seriosa de portar un pressupost”.
Segons Carreras durant els últims anys ha gastat el diners de tots i totes en “bogeries urbanístiques”, mentres el deute augmentava vertiginosament fins als 107 milions, “la nostra ciutat es troba entre els mes endeutatades d'Espanya”.
La portaveu d'esquerres considera que la situació es mes greu, “ja que els nostres governants no viuen a la mateixa realitat que la resta dels mortals”, i recorda les paraules de l'edil d'Economia de l'Ajuntament de Castelló, Juan José Pérez Macián, quan va afirmar a finals del mes passat que els comptes “estaven sanejats”.
La nefasta política econòmica del govern del partit popular no la poden pagar els ciutadans i ciutadanes de Castelló, no pot tindre com a conseqüència una retallada en els serveis bàsics. “Si fa falta que la paguen de la seua butxaca” afirma la coordinadora, “ells son els responsables”.

Castelló, 07 de JUNY del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario