martes, 15 de junio de 2010

colectivo de Vila-real

ESQUERRA UNIDA CRITICA EL TANCAMENT DE LA PISCINA DEL TERMET I LES ALTERNATIVES PROPOSADES PER ESPORTS A VILA-REAL

Manuel Vilar, coordinador Local d'EUPV de Vila-real, critica que el Partit Popular no haja fet res per reformar les obsoletes instal·lacions de la piscina del Termet i molts usuaris hauran d’anar a Castelló, a la salera per fer natació.

Vilar considera intolerable la falta de previsió de l’equip de govern del Partit Popular que la piscina del Termet de la Mare de Déu de Gràcia no estiga oberta aquest estiu.

Al parer del portaveu de la formació d’esquerres a Vila-real el govern de Vila-real “ha tingut temps de sobra per a fer les reformes necessàries, però ha preferit no fer res, fins que hi ha aplegat l’estiu i s’han adonat que no compleix les condicions necessàries”.

El portaveu d’esquerra Unida a Vila-real considera insuficient les alternatives proposades pel regidor d’esports, “les opcions són dues pistes a la piscina privada del Club de Tenis, la piscina coberta municipal que ja es troba saturada en aquests moments, o anar-se'n a la Salera de Castelló, i tot per la imprevisió del Partit Popular”.

Vilar critica que mentre “gasten els diners de la ciutadania en bons sous cada mes, el PP no té per a adequar la piscina i tots i totes puguem gaudir d’aquesta instal·lació aquesta temporada estival”.



Castelló, 15 de juny del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario