sábado, 26 de junio de 2010

Comarques del Nord

ESQUERRA UNIDA PREGUNTA A FONT DE MORA PEL COL·LEGI JUAN CARLOS I D’ALMENARA

Marina Albiol, diputada d'EUPV, preguntarà en les Corts Valencianes si la Conselleria d’Educació té previst remodelar les instal·lacions d’aquest centre públic, les quals algunes d’elles tenen mes de mig segle d’antiguitat. Aquesta reivindicació ha estat reclamada per l’AMPA des de fa temps.
La diputada d’EUPV denuncia que el col·legi “es troba en unes condicions deplorables. Les instal·lacions són tercermundistes i amb una antiguitat notable que urgeix algun tipus de reforma en profunditat per la seguretat dels més menuts”.
Albiol li demana al conseller que diga “d’una volta si té la intenció d’escoltar als pares i mares dels alumnes del col·legi, els quals fa molt de temps que intenten sense èxit que el govern valencià els faça un mínim de cas”. Al seu parer, aquesta situació “vulnera flagrantment la normativa actual que regula les característiques dels centres educatius de primària”.
La diputada recomana al conseller que en compte de visitar la província de Castelló, com va fer el dijous a Vila-real “per fer propaganda barata i exculpar-se de totes les mancances que pateix la nostra educació, es dedique a treballar de valent per solucionar els problemes reals dels centres educatius de les comarques del nord”.

Castelló, 25 de juny del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario