martes, 15 de junio de 2010

Comarques del Nord

EUPV ACUSA A FONT DE MORA DE SER “L’ÚNIC CULPABLE” DE QUE LA UJI NO TINGA MEDICINA

Marina Albiol, diputada d'EUPV, afirma que si finalment l’any que ve la Universitat Jaume I no té els estudis de Medicina i Infermeria, Font de Mora “haurà de donar explicacions serioses”. Albiol critica que altres universitats privades estiguen rebent diners públics “sense cap problema i aproven els seus plans d'estudis amb el vist i plau del conseller”.

Esquerra Unida critica durament l’actuació de la Conselleria d’Educació i considera que l’únic culpable i responsable de que la universitat pública de Castelló no impartisca el curs que ve Ciències de la Salut, és el conseller Font de Mora. “Si finalment l’any que ve la UJI no té aquests estudis, Font de Mora haurà de donar explicacions serioses. Aquest és un atac a l’educació pública per part del PP que no pot quedar indemne”, afirma.

La diputada d’esquerres considera “intolerable que la UJI es trobe sense medicina aquest any i haja de regatejar per infermeria amb el conseller Font de Mora com si fora un mercat”. Al parer de la diputada, Font de mora ha fet tot el possible per deixar fora la UJI, “arribant a límits escandalosos, negant el finançament necessari, mentre altres universitats privades, com el CEU i la VIU, estant rebent diners públics sense cap problema i aproven els seus plans d’estudis amb el vist i plau del conseller”.

Castelló, 15 de juny del 2010
GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario