martes, 22 de junio de 2010

Comarques del Nord

ESQUERRA UNIDA ACUSA FONT DE MORA DE SER EL RESPONSABLE DELS BARRACONS DEL PRÒXIM CURS

Marina Albiol, diputada d'EUPV, lamenta que el pròxim curs tornen les aules prefabricades a Castelló “perquè ningú ha fet res per evitar-ho. Exigim mesures a Font de Mora per a que l’any que ve, els alumnes no hagen de patir la tortura d’estudiar en un barracó” reivindica.

La representant d'esquerres critica que la inoperància del conseller d'Educació, “ha provocat que el curs que ve els alumnes de Castelló tornaran a patir la mancança d’infraestructures educatives adequades. S’acaba l'any acadèmic i no hem vist res més que propaganda i mentides per part de Font de Mora”.

La diputada d'Esquerra Unida recrimina que l'educació pública no existisca com una prioritat per al Partit Popular. “En lloc de solucionar la problemàtica, la Conselleria està fent tot el possible per empitjorar la situació de molts centres educatius públics amb un descarat recolzament econòmic a centres privats en règim de concert. Els diners de tots han d'anar a l'educació de tots: la pública. Lamentem que el Consell no ho entenga així”.

Albiol critica que els barracons és “una solució d'urgència del Consell a la seua nefasta gestió i falta de previsió. Aquestos elements estan convertint-se en un element quasi permanent dels nostres centres educatius”.

La portaveu d'EUPV a les comarques del nord assegura que la ineficàcia del conseller d'Educació “deixarà el curs que ve un panorama serà igual de desolador o pitjor que aquest”.

Castelló, 22 de juny del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario