lunes, 21 de junio de 2010

Comarques del Nord

EUPV PREGUNTARÀ PEL CENTRE D’ALZHEIMER D’ONDA

Marina Albiol, diputada d'EUPV, preguntarà a la Consellera de Benestar Social, Angèlica Such pels motius que el centre de dia d’Alzheimer d’Onda no estiga operatiu mesos després d'estar finalitzat. “Són moltes les famílies que necessiten urgentment atenció i volen saber quan obrirà les seues portes”.

La portaveu d'esquerres a les comarques del nord exigeix a la consellera de Benestar Social que explique les raons per les quals el centre d’Alzheimer a Onda continua tancat, mesos després de finalitzar la seua construcció. La diputada considera “intolerable que les distintes administracions es tiren la pilota unes a altres i ningú sàpiga res de res. L'única veritat és que el Centre d’Alzheimer d’Onda està tancat i ningú sap quan obrirà.

Albiol recorda que les competències en aquest centre són exclusivament del Consell. “Ja trobem quotidià aquesta situació a les comarques del nord. Aquesta no és l'única infraestructura de la Conselleria de Benestar Social que porta ja mesos acabada. A Castelló i Borriana succeeix el mateix. Sembla que és la política del Consell a les comarques del nord: construir centres, fer propaganda, i tot per a no res”, recrimina la representant d’Esquerra Unida.

La representant d'esquerres critica a la Consellera Such de ser “l'exponent d'ineficàcia administrativa” i recorda que són multitud “les famílies de malalts d’Alzheimer que esperen, o millor dit, desesperen. Exigim una mínima consideració, i que almenys Such done explicacions plausibles”.

Castelló, 21 de juny del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario