viernes, 18 de junio de 2010

Comarques del Nord

ALBIOL “L'AUGMENT DE LES RÀTIOS ALS CENTRES EDUCATIUS DE CASTELLÓ FARÀ BAIXAR LA QUALITAT DE L'ENSENYAMENT”

Marina Albiol, diputada d'EUPV, considera que l'augment de ràtios a centres educatius de Castelló és una noticia molt dolenta, perquè afectarà a la qualitat de l'ensenyament.

La diputada argumenta que l'actual situació demostra imprevisió i falta d'una planificació correcta i connectada a la realitat per part del Consell i que ha portat a prop de 50 xiquets i xiquetes a quedar-se fora de la preinscripció en els centres de la seua zona. “L'única resposta ha sigut augmentar les ràtios, en una mostra de ineptitud política, que evidentment tindrà un efecte negatiu en la qualitat educativa”.

Al parer de la representant d'esquerres l'objectiu de Font de Mora hauria de ser l'habilitació de places suficients per a tots els xiquets i xiquetes, mitjançant la construcció de centres públics. “Però ara per ara som més coneguts pels barracons o aules prefabricades, com eufemísticament les anomena la conselleria”.

“Font de Mora pot buscar excuses peregrines per explicar el baix nivell del nostre alumnat, com que els professors i professores no saben anglès”, assegura la diputada d'esquerres, “però queda palès que la desfeta del nostre sistema educatiu és culpa del nostre Consell, que contínuament està retallant inversions necessàries i vitals per mantindre un nivell adequat i de qualitat”. “El que necessitem són més centres i més personal docent i menys Font de Mora”, conclou.


Castelló, 18 de juny del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario