jueves, 10 de junio de 2010

Comarques del Nord

EUPV EXIGEIX SOLUCIONS PER LA N-340 I L´AP-7

Marina Albiol, diputada d´EUPV, considera inexcusable que a l'entrada de l'estiu encara no s´haja produït la reunió de l´Ajuntament de Castelló amb Foment per tractar el problema de la N-340, i demana tant al PP com al PSOE major implicació i celeritat. “El ciutadans demanen solucions ja”.

La diputada considera urgent la realització de la reunió entre el Ministeri de Foment i l´Ajuntament de Castelló, “cada setmana que passa sense prendre decisions, és una setmana perduda per solucionar els greus problemes de comunicació de les comarques del nord i una falta de respecte cap la ciutadania de Castelló”.

Per a Albiol els problemes de Castelló en matèria d'infraestructures són ja antics, “ni el PP quan va governar, ni el PSOE que governa ara han donat solucions, tot es redueix a fer reunions i fer-se la foto” i demana que deixen “de culpar-se mútuament i treballen d'una vegada”.

“Tots els que utilitzem la N-340 ja poden comprovar les cues que es formen, el perill que comporta, aquesta situació la patim any darrere any”, i continua defensant que la millor solució per les comarques del nord, “és la liberalització de l'autopista d'una vegada per totes, una demanda antiga de la societat d'aquestes terres”.

“Tantes bones paraules des del PP y el PSPV han quedat en paper mullat, ni autopista alliberada, ni rodalies per al nord, res de res, ens han pres el pèl”, es queixa la representant de la formació d'esquerres, “estan donant una imatge d'inactivitat molt greu”.

Castelló, 10 de juny del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario