jueves, 17 de junio de 2010

Comarques del Nord

Esquerra Unida demana al Consell que es pronuncie respecte el futur de Mundo Ilusión
La diputada autonòmica d’EUPV, Marina Albiol, preguntarà aquesta vesprada en la Comissió d’Economia de les Corts Valencianes al conseller Gerardo Camps, sobre el projecte del parc temàtic i la seua paralització. “El Consell ha de deixar de llançar balons fora i definir d'una vegada per sempre què va a fer amb Mundo Ilusión”.

Esquerra Unida ha reclamat en reiterades ocasions la desestimació definitiva d’aquest projecte, “perquè no ha estat més que altre dels somnis megalòmans de Carlos Fabra. Ara que està paralitzat, exigim al conseller que clarifique què va a passar perquè el projecte segueix sense tenir cap sentit i ha estat durant molts anys un colador de diners i malbaratament”.

La representant d'esquerres insta al Consell a definir què pensa fer amb els 800.000 metres quadrats on estava previst el parc. “Aquest projecte ha estat una mera porta per a requalificar 20 milions de metres quadrats de terreny agrícola i acollir el PAI Marina d’Or Golf, recentment aprovat”, afegeix.

Albiol conclou: “Mundo Ilusión ha estat un projecte fantasma, una sangria per a les arques públiques. El conseller Camps hauria també de precisar-nos quants milions d’euros s’han gastat, mentre no es posava ni una sola pedra”.

València, 17 de juny del 2010
GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA



No hay comentarios:

Publicar un comentario