martes, 8 de junio de 2010

colectivo de Vila-real

ESQUERRA UNIDA CONSIDERA ESCANDALÓS EL SOU DEL ALCALDE DE VILA-REAL

Manuel Vilar, coordinador Local d'EUPV de Vila-real, critica que l'alcalde de Vila-real, Rubert, tinga una remuneració més elevada que el propi Camps i encara no s´haja aprovat la rebaixa del sous a què insta la FEMP.

El Coordinador de Vila-real considera impresentable el sou de l'alcalde de la ciutat, “cobrant més que el president de la Generalitat”, i és mes sagnant encara perquè “té el sou congelat dos anys, encara voldrà que li donem les gracies”.

Vilar insta a la Corporació municipal a baixar-se el sou “d'una vegada”, i a seguir les recomanacions de la FEMP fins aplegar al 15% de reducció, que va, “no volem rebaixes ridícules com les que van aprovar a la Diputació, que no són mes que teatre de cara a la galeria”.

El portaveu a Vila-real considera que en molts llocs ja han donat el pas, i han anunciat baixades en els seus sous, “però a Vila-real, encara estan estudiant-lo” i afegeix que l'únic que fa falta “és voluntat política de fer-lo realitat”.

“L'actual alcalde deuria donar exemple, ens trobem al mig d'una crisi fortíssima, que ha deixat a molts dels nos tres veïns i veïnes a l'atur, en situació molt precària”, observa Vilar, “mentres el nostre primer edil, viu com un rei, amb sou de president, això és indecent”.

Castelló, 08 de juny del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA


No hay comentarios:

Publicar un comentario