jueves, 17 de junio de 2010

Comarques del Nord

ESQUERRA UNIDA CONSIDERA QUE ELS RODALIES ES DEURIEN REGIR PER CRITERIS SOCIALS I NO ECONÒMICS

Marina Albiol, diputada d'EUPV, critica l’incompliment de les promeses fetes per Blanco i considera les paraules de la Secretària de Estado de Transportes, la prova que mai han volgut ampliar els rodalies fins a Vinaròs.
La diputada d'esquerres considera que les paraules de la secretària de Estado de Transportes y el president de RENFE de reduir les línies deficitàries per efecte de la crisi deixa ben clar el futur dels rodalies fins a Vinaròs, “estan pensant en reduir, no en augmentar, ja ens podem oblidar, ni un euro”.

La representant d'Esquerra Unida a les comarques del nord afirma que des d'Esquerra Unida continuaran defensant “la necessitat social de fer arribar el tren amb horaris adequats al nord de la nostra província, perquè no tot son el diners, sobre tot estan les persones” i argumenta que són aquest tipus de tren el que utilitza més la ciutadania, “per anar a treballar, estudiar i traslladar-se en els curts recorreguts”

La portaveu d'esquerres critica que queda ben clar que mai han tingut la intenció d’entendre la xarxa de rodalies i l'únic que han estat fent es marejar la perdiu i enganyant als ciutadans i ciutadanes del nord de la província de Castelló. “L'estudi econòmic anunciat per Blanco no era mes que una cortina de fum, ja sabien que no ampliarien aquest mitjà de transport”.

“De segur que quan apleguen les eleccions”, critica Albiol, “tots prometran l'ampliació dels rodalies fins a Vinaròs com prioritari i indispensable per a la província però ara per ara, governant el PP al Consell i el PSOE a l'estat, cap dels dos mou fitxa”.

Castelló, 17 de juny del 2010
GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario