lunes, 14 de junio de 2010

Comarques del Nord

EUPV EXIGEIX QUE COTINO COMPLISCA AMB LES DEPURADORES DEL NORD DE LA PROVÍNCIA

Marina Albiol, diputada d'EUPV, considera urgent que Cotino complisca la seua paraula i es construïsquen les depuradores per als municipis del nord de la província. “A pesar de les promeses, ens trobem davant un problema que fins ara la Conselleria no ha donat solució i portem molts anys de retràs”.

La diputada d'esquerres exigeix pressa i agilitat en la construcció de la depuradora de Peníscola i Benicarló i denuncia que portem “massa anys esperant-les pera que ara ens creguem les paraules i xifres que ha donat Cotino, volem fets d'una vegada per totes”.

La diputada considera que aquest problema deuria estar solucionat des de fa molt de temps, els problemes dels municipis del nord de Castelló amb les aigües residuals encara a dia de hui no estan resolts creant una situació intolerable” i remarca que portem 10 anys de retràs, respecte d'altres llocs en matèria de depuració.

Per a la representant d'esquerres cal recordar que fa un mes passarem la vergonya de veure com la Comissió Europea denunciava l`incompliment en el termini de construcció de depuradores, de l'any 2000. “ Es tracta d'un desistiment de funcions i una falta d’interès per part de Cotino amb les Comarques del Nord molt evident”.

Albiol recorda els anàlisis fets a les costes per l’Institut Espanyol d'Oceanografia, que indiquen una alta proporció de substancies contaminants, “producte d'una mala gestió i una deixadesa ostentosa per part del Conseller Cotino, mes greu encara, per ser una zona a on molts dels seus ingressos provenen del turisme”. I finalitza, afirmant que a pesar de les promeses, “ens trobem davant un problema al qual fins ara la Conselleria no ha donat solució”.

Castelló, 14 de juny del 2010
GABINET DE PREMSA D´ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario