domingo, 13 de junio de 2010

Comarques del Nord

Esquerra Unida reclama a Delegació de Govern que explique les detencions d’immigrants durant el descans d’un curs de la Generalitat

La diputada autonòmica d’EUPV, Marina Albiol, ha qualificat de “persecució en tota regla” les detencions d’immigrants que es produïren ahir per part de la Policia Nacional mentre s’impartia un curs al CeiMigra, organitzat per la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania. “La pressió policial sobre el col·lectiu immigrant arriba a extrems insostenibles. Exigim al Delegat de Govern que responga sobre aquesta actuació de la Policia Nacional que tracta als immigrants com si foren delinqüents”.

Esquerra Unida considera que aquestes detencions “no són lamentablement una novetat, més bé al contrari, perquè estem cansats d’escoltar les denuncies de les diverses associacions d’immigrants sobre aquest assetjament policial”, recorda Albiol.

La diputada subratlla que el Delegat de Govern haurà de donar compte d’aquestes detencions “i d’aquesta persecució a diferents barris de la ciutat. La Delegació de Govern ha de fer front a aquest problema d’una vegada per totes, intervenir per acabar amb aquesta pressió policial i sobretot ha de seure amb les associacions d’immigrants per escoltar la seua problemàtica i les seues propostes”.

València, 12 de juny del 2010

GABINET PREMSA ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario