viernes, 4 de junio de 2010

colectivo de Vila-real

ESQUERRA UNIDA DONA SUPORT ALS TREBALLADORS CONCENTRATS DAVANT LA INSPECCIÓ DE TREBALL

Manuel Vilar, coordinador Local d'EUPV de Vila-real, ha donat el seu suport als treballadors i treballadores que aquest matí s’han concentrat davant la Inspecció de Treball a Castelló i els ha animat a continuar amb les mobilitzacions en defensa del drets laborals.

Per al representant d’esquerres de Vila-real la situació per a molts treballadors està sent dramàtica, “oblidats per les administracions públiques”. Vilar afirma que la seua formació continuarà recolzant i participant totes les mobilitzacions en defensa dels drets dels treballadors convocades pels sindicats, com han fet aquest matí a la Inspecció de treball.

El coordinador d’EUPV qualifica de “vergonyós que la Inspecció de Treball signe qualsevol ERE que li presenten les empreses. Les condicions les imposa l’empresa, sense tenir en compte l’altra part, la més vulnerable, els treballadors i els seus representants que veuen com son acomiadats sense poder fer res”.

Per a Vilar, les xifres son tremendament eloqüents, “s’han perdut mes de 21.000 llocs de treball a la construcció, 9.000 al taulell, i 8.000 al sector metàl•lic. La crisi ha sigut una oportunitat d’or per al sector privat per fer fora a un fum de treballadors i treballadores per tal d’abaratir costos, tot amb la connivència de les administracions”.

Castelló, 03 de JUNY del 2010
GABINET DE PREMSA D’ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario