sábado, 26 de junio de 2010

Comarques del Nord

Marina Albiol (EU): “Rajoy ha imposat l’estil Jaume Matas per portar amb deshonra sis anys sent còmplice de les imputacions de Fabra”
La diputada autonòmica d’EUPV considera “increïble” que el PP haja deixat que el president de la Diputació de Castelló es mantinga en el càrrec, “estant en la situació en què es troba en els tribunals, amb una Fiscalia Anticorrupció anunciant ahir les imputacions per presumptes delictes de tràfec d’influències, suborn i per cinc fraus fiscals. Mariano Rajoy actua respecte el cas Fabra, al igual que ha fet amb Jaume Matas, és a dir, no fent res, amb un silenci còmplice per a la vergonya de tots els ciutadans que ho contemplem”.

Per a Albiol la causa oberta contra Fabra “té unes dimensions enormes, i és incomprensible que el PP no l’haja retirat de la vida política des d’un principi. El seu cessament com a president de la Diputació hauria d’haver-se produït fa anys”.

Esquerra Unida considera que el manteniment de Fabra en el càrrec “encara que siga en funcions, és ja un acudit, una burla als ciutadans que volem una institució neta i lliure de personatges imputats per presumptes delictes de corrupció. Castelló no es mereix el que està passant-li des de fa anys amb Fabra”, assenyala Albiol

La parlamentària d’esquerres subratlla que els problemes de Fabra amb la Justícia “són gravíssims i nombrosos”. Per a Albiol, el PP no assumeix cap tipus de responsabilitat política “i això el fa còmplice de Fabra. Passe el que passe en els tribunals, Rajoy i el PP ja estan marcats per aquest presumpte corrupte”.

València, 26 de juny de 2010
GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario