viernes, 4 de junio de 2010

Comarques del Nord

Esquerra Unida celebra aquest cap de setmana els fòrums programàtics de Sanitat i Benestar Social a Castelló

Castelló acollirà els dos fòrums que realitzaran un anàlisi exhaustiu de la situació del País Valencià en matèria de sanitat i benestar social. La Universitat Jaume I de Castelló acollirà les jornades, el qual comptarà amb la presència del diputat de IU, Gaspar Llamazares.

Esquerra Unida ha organitzat aquestos fòrums programàtics, cal recordar, en el marc de la Convocatòria Ciutadana del País Valencià, i amb la intenció de elaborar el pròxim programa electoral. Aquestes jornades tenen les portes obertes a qualsevol ciutadà que vulga participar, i compten amb la presència d’experts en les qüestions que s’analitzen.

La Universitat Jaume I de Castelló, serà l’escenari del fòrum de Sanitat i Benestar Social, on es tractarà la problemàtica de la privatització sanitària, la situació de l’atenció primària i qüestions concretes com la salut mental i l’avortament. Participaran en aquestes jornades metges, professionals sanitaris, treballadors socials, així com membres de la Plataforma en Defensa i Millora de la Sanitat Pública, de sindicats i de diverses associacions. El diputat de IU, Gaspar Llamazares també participarà en el fòrum.

Aquest mateix cap de setmana també es celebraran els fòrums de Migració i Cooperació a València, i Cultura a ´Universitat d´Alacant Posarà punt i final a aquestos fòrums la setmana vinent, quan està previst que tinga lloc el fòrum d’Agricultura a la ciutat de Gandia. Una vegada finalitzades totes les jornades, l’organització celebrarà la convenció programàtica, recollint tot el contingut d’aquestes jornades.

Castelló, 3 de juny de 2010
GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario