jueves, 24 de junio de 2010

Comarques del Nord

EUPV EXIGEIX L’OBERTURA DE L’ESCOLA INFANTIL DEL GRAU PER AL PRÒXIM CURS

Marina Albiol, diputada d'EUPV, considera inassolible que les 94 places de l’escola infantil es pergan per a l’any que ve “per la falta de rigor i treball del Partit Popular” i exigeix a la regidora de Benestar Social, Carmen Amorós que aclarisca “en quina data obrirà les seues portes”.
La diputada exigeix que els responsables clarifiquen si l’any que ve estarà operativa l’escola infantil ,recorda que “va rebre la llicència d’activitat fa dos mesos”, però continua, “aquest silenci ens fa témer el pitjor, que per no fer els deures correctament, haurem d’esperar un any més”.
La representant d’esquerres considera que de no obrir les seues portes el PP hauria de donar explicacions i raons, “molts pares i mares esperaven poder tindre aquest servei per al curs que ve”, i recorda que les altres recentment construïdes escoles infantils de Castelló si donaran servei, “exigim saber que va a passar amb l´ubicada al Grau de Castelló”.
Albiol recrimina que una infraestructura educativa tan important i necessària no pot estar tancada durant un any acadèmic sencer per la imprevisió de l’equip de govern del Partit Popular. “És un absolut escàndol que no arribem per a setembre, quan si se hagueren fet bé les coses, els nens i nenes del Grau gaudirien de l’escola infantil”.
La portaveu d’Esquerra Unida finalitza demanant que la gestió de l’escola infantil siga “pública i gratuïta” i critica la “raquítica” xarxa de centres d’infantil de la conselleria, “no tenen cap intenció de potenciar aquest tram educatiu, en els anys que porten governant, el PP ha fet avanços mínims, prioritzant la privatització de l’educació dels més menuts”.

Castelló, 24 de juny del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario