jueves, 17 de junio de 2010

colectivo de Vila-real

ESQUERRA UNIDA DEMANA ALS EDILS QUE BAIXEN EL SEU SOU I NO SOLAMENT EL DELS FUNCIONARIS

Manuel Vilar, Coordinador d´EUPV a Vila-real, critica que el consistori municipal retalla els sous dels funcionaris, però encara no han tocat un euro de les nòmines dels edils i de l'alcalde. “Això és simplement una vergonya” i exigeix que s'apliquen “la mateixa vara de mesurar”.

Vilar considera del tot deplorable que els govern del PP haja baixat el sou al funcionaris de l'ajuntament mentre que encara estem tots per veure com fan el mateix amb el seu. “Pareix que els costa tocar-se la butxaca”.

El representant d'esquerres no entén que esperen a fer extensiu el retall a ells mateixos, “fa setmanes que un fum de municipis ja han aplicat una baixada dels sous dels regidors i càrrecs públics, però ací a Vila-real pareix que vivim a un altre planeta”.

El Portaveu d'Esquerra Unida A Vila-real considera una hipocresia absoluta i demana que siguen conseqüents i es rebaixen substancialment els seues remuneracions econòmiques, “almenys el 14% que recomana la Federació de Municipis i Províncies o estaran fent el ridícul i devaluant la imatge de la política”.

Vilar finalitza ironitzant que a Vila-real és viu al mon al revés, “és retallen el sou als treballadors i treballadores públics mentre que l'alcalde, el quart del País Valencià amb millor sou, 73.754 euros a l'any, li costa déu i ajuda tocar els seus ingressos”.



Castelló, 17 de juny del 2010
GABINET DE PREMSA D’ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario