jueves, 3 de junio de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

ESQUERRA UNIDA DEMANA UNA EXPLICACIÓ PER LA PERDUA DE LA BANDERA BLAVA DEL GURUGÚ

Carmen Carreras, Coordinadora Local d'EUPV de Castelló, insta al PP a donar explicacions de per què enguany, la platja del Gurugú no disposa de bandera blava.

Carreras considera una mala notícia que de cara a aquest estiu no hagen atorgat la bandera blava a la platja de Gurugú de Castelló i exigeix “major esforç a l'equip de govern popular” perquè l'any que ve, “aquesta situació no es torne a donar”.

La portaveu de la formació d'esquerres a Castelló considera que des de l'ajuntament de la ciutat s'ha de donar algun tipus d'explicació respecte del canvi de situació. “L'edila Gascó ha de donar alguna raó de perquè enguany una platja tan emblemàtica com la del Gurugú no disposa de bandera blava” argumenta.

Carreras urgeix al Partit Popular en el poder que cuide i desenvolupe el litoral del terme municipal, es tracta d'un bé inestimable, “no ja pel seu valor com important i necessari reclam turístic, sinó perquè els castellonencs i castellonenques mereixem les nostres platges en les millors condicions”.


Castelló, 03 de JUNY del 2010
GABINET DE PREMSA D’ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario