viernes, 4 de junio de 2010

Comarques del Nord

ESQUERRA UNIDA CRITICA L’ORDRE DEL CONSELL DE TANCAR A MORELLA EL REPETIDOR DE TV3

Marina Albiol, diputada d’EUPV, considera que aquesta actuació “és una autèntica ofensiva contra la llibertat d’expressió i el dret a la informació dels valencians i valencianes”.
La diputada d’esquerres denuncia la política del Consell contra la televisió pública catalana com “un acte de censura que dona una deplorable imatge del nostre govern”. Albiol anima als moviments socials a seguir lluitant i demanar recolzaments perquè al nostre territori “hi haja per fi plena llibertat per informar”.
“Des de fa mesos estem patint una ofensiva del PP contra la TV3”, recorda Albiol, “amenaçant i tancant els repetidors que emeten, com va ocórrer a Catí. Ara ha aplegat el torn de Morella, amb amenaces de multes al seu ajuntament si no obeeix el tancament. Volen esborrar del mapa aquesta televisió, conduits per un anticatalanisme visceral”.
Les accions del Consell són, al parer de la representant d’esquerres, “una burla a la democràcia i un atac a la llibertat d’expressió i al dret del valencians de rebre informació diversa i de diferents àmbits”.

Castelló, 04 de juny de 2010
GABINET DE PREMSA D´ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario