miércoles, 16 de junio de 2010

Comarques del Nord

ESQUERRA UNIDA EXIGEIX L´HOSPITAL DE PENÍSCOLA

Marina Albiol, diputada d'EUPV, considera que el Consell ha deixat abandonats als malalts crònics del nord de la província de Castelló i exigeix la construcció de l´hospital de Peníscola.

La diputada d’esquerres considera vergonyós que desprès de tant de temps, i moltes promeses fetes, Peníscola i la seva comarca encara no tinguen l’hospital. “Va ser en 2007 quan el conseller Manuel Cervera va prometre el nou hospital i encara hui estem esperant que les seues promeses es facen realitat” i recrimina que el PP és un artista de l'engany i la propaganda buida”.

La representant d’Esquerra Unida recorda que el promès hospital era per a pacients de mitja i llarga estada que haguera d’haver completat l’assistència a malalts majors i crònics de les comarques de Castelló. “Però Camps no ha complit la seua paraula i no ha fet cap dels hospitals projectats a Castelló, com el de Peníscola i la Vall d’Uixó, Castelló no existeix per a ell”.

“En aquests moments solament disposem dels 141 llits de l’hospital de la Magdalena per a atendre aquesta tipologia de malalts”, argumenta Albiol, “un nombre clarament insuficient ja en 2007, però ara a l’estiu de 2010 clarament escandalós” i remarca que el procés “d’envelliment progressiu de la població en els darrers anys, “fa més urgent aquest tipus d’instal·lacions sanitàries, però pareix que el Consell no està per la labor”.

Per a Albiol el Partit Popular ha d’explicar perquè tres anys després no s’ha fet res per millorar l’assistència sanitària de les comarques del nord en una clara mostra d'indiferència a la ciutadania de Castelló i especialment a la gent major, “oblidades i obligades a ingressar a centres privats per mancança de llits públics”.


Castelló, 16 de juny del 2010
GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario