viernes, 14 de mayo de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

Marina Albiol (EU): “Ara entenem per què a Fabra sempre li ix a tornar la declaració de la renda”

La diputada autonòmica d’EUPV ha assenyalat que el contingut d’un informe d’Hisenda, fet públic pels mitjans de comunicació i que conclou que durant sis anys el president de la Diputació de Castelló ha defraudat a l’Agència Tributària un total de 1 milió d’euros “deixa en evidència, per enèsima vegada, que Fabra no està en disposició de seguir ostentant el càrrec públic que té. El PP desacredita la vida política dia rere dia mantenint a aquestos personatges que embruten les institucions i que són incapaços de deixar el seu seient”, manifesta Albiol.

Esquerra Unida considera que el procés judicial que té obert Carlos Fabra “va desvetllant poc a poc dades que avergonyeixen als ciutadans i ciutadanes i que, inevitablement, ens fa pensar i entendre fets com que li toque la loteria varies vegades i que sempre li tornen diners de la Declaració de la Renda”, ironitza Albiol.

La diputada d’esquerres lamenta que el president del PP, Mariano Rajoy, “no siga capaç de depurar el seu partit i permeta que persones implicades i imputades judicialment estiguen ostentant càrrecs públics. El cas de Fabra ja és inexplicable. No entenem què més ha de conèixer-se ja sobre ell per a que no abandone ara definitivament la vida política”.

València, 14 de Maig de 2010
GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario