jueves, 27 de mayo de 2010

Comarques del Nord

EUPV EXIGEIX AL PP CASTELLONENC ES DESMARQUE DE CAMPS PER SALUT DEMOCRÀTICA

Marina Albiol, diputada d'EUPV, insisteix al Partit Popular de Castelló que d'una vegada per sempre es desmarque d'un President de la Generalitat imputat per greus delictes, i evite que la taca de Gürtel i el descrèdit afecten les institucions castellonenques. "És la seua responsabilitat".

La representant d'esquerres insta que respecten la seua pròpia normativa interna, perquè recalca, "el Partit Popular, només ha d'aplicar el codi ètic que ells mateixos es van imposar amb l'imputat Camps". Contínua afirmant que es tracta només d'un document "per a rentar-se la cara davant l'opinió pública, davant el fem que els queia damunt, perquè han demostrat en reiterades ocasions que per a ells només és paper mullat, i que mai han tingut intenció d'aplicar-ho".

Segons el parer d'Albiol la situació actual en què es troben els alts càrrecs del Partit Popular, amb el president Camps al cap és "d'una gravetat extrema" i considera "ineludible" que el PP a Castelló es desmarque per a "no embrutar les institucions de les nostres comarques".

"El tarannà democràtic i el respecte per les institucions són una premissa del càrrec públic", puntualitza la diputada, "en aquests moments, açò està en dubte per l'actuació del Partit Popular, que no és capaç d'alçar la veu contra la corrupció que enverina i corromp el Consell i prefereix callar i amagar-se amb arguments falsos".

"El silenci actual, dura massa, i els està convertint a tots en còmplices de la trama", argumenta Albiol, "si arribat el moment, els tribunals condemnen a Camps i companyia per suborn, finançament il.legal o delicte electoral, els que fins ara s'han dedicat a recolzar i exalçar el President de la Generalitat, hauran de ser honestos i conseqüents, i dimitir", sentència

Castelló, 27 de maig del 2010
GABINET DE PREMSA D´ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario