domingo, 2 de mayo de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

Marina Albiol (EU): “El recurs d’apel·lació de Fabra demostra la persecució paranoide que té cap a Esquerra Unida”

La diputada autonòmica d’EUPV s’ha expressat en aquestos termes, després de conèixer que el president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, ha presentat un recurs d’apel·lació davant el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, després que aquest arxivara fa un mes la causa contra Marina Albiol per les enganxines. El TSJ va dictar el sobreseïment en entendre que els fets no eren constitutius de delicte i, per tant, decretà el seu arxiu. Albiol ha assenyalat que “darrere de l’obstinació de Fabra per aquestes enganxines està la intenció clara de perseguir Esquerra Unida, perquè som implacables en la denúncia de les corrupteles”.

Albiol ha recordat que el TSJ “ens donà la raó en que el repartiment de les enganxines còmiques durant les Festes de la Magdalena de 2007, no suposa cap delicte d’injúries i calumnies. Fabra no ha estat capaç d’assimilar aquest fet i en lloc d’ocupar-se de les seues pròpies i nombroses causes judicials, està més preocupat per atacar a Esquerra Unida. És una persecució política i judicial de Carlos Fabra contra la nostra organització en general i contra la meua persona en particular”.

La diputada d’Esquerra Unida ha insistit que Fabra “ha buscat la revenja més estúpida en aquesta història. La denúncia ja va ser arxivada primer als Jutjats de Castelló, després al TSJ, però Fabra segueix insistint. I ho fa perquè busca callar la veu d’EUPV, formació política que sempre ha denunciat la corrupció i el fet que Fabra seguisca ocupant un lloc públic malgrat els nombrosos casos de presumpta corrupció en els què està imputat”.

Albiol assegura que el recurs d’apel·lació de Fabra, “no ens preocupa el més mínim. Esperem que la Justícia simplement actue, com ha fet fins ara. Nosaltres seguim mantenint que la difusió de les enganxines amb l’eslògan “Fabra a la presó” no tenia cap caràcter injuriós, perquè es va fer durant unes festes on té cabuda la sàtira i la ironia”, recorda.

València, 1 de maig de 2010

GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA


No hay comentarios:

Publicar un comentario