viernes, 21 de mayo de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

ALBIOL I CARRERAS RECOLZARAN ALS TREBALLADORS I TREBALLADORES AQUESTA VESPRADA

Marina Albiol, diputada d'EUPV, i Carmen Carreras, Coordinadora local de Castelló recolzaran als treballadors i treballadores del sector públic en la seua protesta d'aquesta vesprada i recorden que hi ha un altre tipus de mesures per a retallar les despeses i augmentar els ingressos que el govern ha desestimat. “En aquests moments el govern socialista està defensant els interessos de les grans fortunes i els interessos del capital, carregant sobre els més desfavorits les conseqüències de la crisi” argumenta la diputada.

La diputada Marina Albiol i la coordinadora local de Castelló, Carmen Carreres han anunciat que participaran en la concentració convocada aquesta vesprada pels sindicats en defensa dels drets dels treballadors i treballadores amenaçats i en contra del pla d'ajust del govern de l'estat. Per a Albiol, el govern de Zapatero, ha deixat veure “el seu vertader caire neoliberal, apostant perquè la solució de la crisi la paguen els treballadors i la treballadores, en compte dels banquers i especuladors que l'han provocada”.

La representant espera una alta participació de treballadors i treballadores, “i mostren al govern el seu absolut rebuig d'aquest tipus de reformes”, i afegeix que “és necessari una gran resposta de la societat a l'objectiu del mercat de destruir els drets de la classe treballadora amb l'excusa de la crisi econòmica”.

La diputada recorda altres despeses de l'estat que no s'han tocat i que suposarien alternatives menys oneroses per a les classes populars, com “disminuir les despeses militars i les aportacions a l'Església Catòlica, així com retallar els diners destinats al Fons de Reestructuració Bancària, aquestes mesures entre altres serien factibles i s'estalviaria més que congelant les pensions i reduint salaris”.

Castelló, 20 de maig del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario