miércoles, 26 de mayo de 2010

Comarques del Nord

Albiol: "És indecent el boicot de Font de Mora a l´UJI"

Marina Albiol, diputada d'EUPV, exigeix que el Consell deixe de posar excuses i aportació els diners necessaris a l´UJI perquè el pròxim curs acadèmic puguen impartir-se ciències de la salut. "Es tracta d'un boicot en tota regla al sector universitari públic que beneficia enormement a la privada CEU que va portar Fabra a Castelló i que també impartira el pròxim any la mateixa titulació".

La diputada d'esquerres exigeix al Consell que invertisca els diners necessaris perquè la UJI puga comptar amb les Ciències de la Salut per a l'any 2010/2011. "A escassos mesos, Font de Mora no ha mogut no un dit, és inaudit, des del propi Consell s'està menyspreant a una universitat pública" i afegeix que Font de Mora "no desitja veure medicina l'any que ve a Castelló en l´UJI".

Segons el parer d'Albiol, des del Consell s'està beneficiant a l'empresa privada de forma clara i escandalosa, "fa ja mesos que existia una lluita soterrada per medicina a Castelló, entre la CEU i l´UJI", i "aquesta és la conseqüència lògica d'aqueixa aposta, a ningú se li escapa qui serà la beneficiària si per manca d´inversió l´UJI es queda sense medicina per al pròxim curs acadèmic".

La representant d'esquerres recorda a Font de Mora que l'exigència de comptar amb estudis de medicina a la universitat pública és una demanda antiga de la societat de Castelló, però "Fabra va preferir fer desembarcar a la CEU, privada i d´acord amb els seus postulats ideològics per a fer la competència i debilitar a l´UJI".

Castelló, 25 de maig del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario