viernes, 21 de mayo de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

ALBIOL: “L’ALLIBERAMENT DE L’AP-7 I ELS TRENS DE RODALIES A VINARÒS SÓN PRIORITARIS”.

Marina Albiol, diputada de EUPV, considera que els retalls anunciats pel Ministre de Foment, José Blanco, no poden deixar fora l’alliberament de l’AP-7 i els trens de rodalies fins a Vinaròs. “Ens temem que açò puga ocórrer quan vegem que els dos grans partits coincideixen en el seu recolzament a l’AVE i no tenen en compte ni les infraestructures ferroviàries de rodalies ni deixar lliure l’AP-7”, precisa.

Albiol considera que els retalls en infraestructures anunciats per Blanco no han de condicionar l’alliberament de l’AP-7 i l’extensió de la xarxa de rodalies fins a Vinaròs. “Es tractaria d’un greu retrocés, difícil d’explicar, després de les promeses llançades en els últims mesos”.

La diputada d’EUPV afirma que a diferència dels dos partits majoritaris, “que en matèria d’infraestructures no tenen diferències en el seu suport a l’AVE, des d’Esquerra Unida sempre hem defensat la potenciació del tren convencional com a prioritari a l’alta velocitat. Sospitem que en temps de retalls, l’aposta en comú per l’AVE de PSOE i PP, deixe aparcats en el camí els trens de rodalies tan necessaris per a les comarques del nord de Castelló”.

Albiol recrimina que els dos partits hagen portat “un doble joc en aquest assumpte, enganyant a la ciutadania”.

En referència l’alliberament de l’AP-7, la representant d’EUPV en els Corts recorda que ens trobem “pròxims a l'estiu, i per la deixadesa tant dels socialistes com dels populars, que mai han apostat per aquesta solució de forma seriosa, tornarem a veure cues i un augment de la perillositat en la conducció. Per que fa al desdoblament de la N-340, hem de recordar que és tremendament car, i a més innecessari, amb un vial de gran qualitat infrautilitzat com és l’autopista”. Albiol assenyala que l’alliberament “només necessita voluntat política per a portar-la a cap”.

La diputada defensa que la província de Castelló “necessita realitats ja, no promeses de cara al futur. Necessita solucions factibles als problemes de mobilitat de la gent corrent, per tant l’AP-7 i els trens de rodalies no poden quedar-se fora i ser els grans sacrificats”.

Castelló, 21 de maig del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario