lunes, 24 de mayo de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

ESQUERRA UNIDA CONSIDERA QUE LA COMISSIÓ D´INVESTIGACIÓ NO HA SERVIT PER A RES

Carmen Carreres, coordinadora local d'EUPV a Castelló, recrimina que la comissió d'investigació que investigava possibles adjudicacions irregulars vinculades amb la trama Gürtel a l'Ajuntament de Castelló “no ha aclarit absolutament res”, i ha deixat mes ombres que llums en haver de ser aprovat en solitari pel PP l'informe final.

La coordinadora recorda que la seua formació política ja va advertir de la inutilitat d'aquest tipus de comissions i per tant “no esperàvem grans conclusions”. “Després de mesos d'investigació, ens trobem com al principi, la comissió ha sigut clarament un fracàs” afirma.

Carreres considera que si el Partit Popular ha hagut de tirar endavant en solitari i amb l'única força de la seua majoria, l'informe final que els exculpa a ells mateixos, que governen a l'Ajuntament de Castelló, de realitzar contractes amb determinades empreses, “això olora molt mal”, i deixa ben clar la veritat de la vella dita, “ningú tira pedres sobre la seua teulada, però no ajuda en res a aclarir la veritat”.

La representant local d'EUPV, considera que la comissió s'ha tancat “en fals” i amb divisió d'opinions, “com era d'esperar”, i no ha contribuït a aclarir “els dubtes que pesen sobre el Partit Popular de Castelló, encara més, ha aconseguit el contrari, generar més incertesa”.


Castelló, 21 de maig del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA


No hay comentarios:

Publicar un comentario