jueves, 6 de mayo de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

ALBIOL CRITICA QUE LA DIPUTACIÓ GASTE 97000 EUROS EN ACTES TAURINS

Marina Albiol, diputada d'EUPV, critica les despeses que el President de la Diputació en funcions, Francisco Martínez, ha destinat a la correguda de bous de la beneficencia. “97000 euros per a una festa que exalta la violència contra els animals, enmig d'una crisi terrible, és senzillament inacceptable”.

La diputada considera escandalós amb el que està caient a la província, que la diputació destine els diners dels impostos de tots a una festa sagnant, l'únic objectiu, de la qual és el patiment dels animals per a diversió dels presents en la correguda”.

“Aquesta no és manera d'utilitzar el pressupost”, assenyala la representant d'esquerres, “hi ha altres prioritats més urgents en les nostres comarques que organitzar corregudes de bous, però l'actual president en funcions de la Diputació, Francisco Martínez, sembla no tenir-ho clar”.

“Si es desitja organitzar algun esdeveniment de caràcter benèfic hi ha altres activitats més edificants i menys bàrbares i cruels que la tauromàquia” argumenta Albiol, que considera que per fortuna les posicions en defensa dels animals “tenen cada dia més ressò en la nostra societat i més ciutadans són conscients que el maltractament als bous és incompatible amb el que anomenem món civilitzat”. Finalitza defensant que els polítics “hem de ser els primers que denunciem aquests actes indignes i cruels que degraden la nostra condició de sers humans” i desitja que en el futur aquests esdeveniments “siguen substituïts per altres més coincidents amb el temps que vivim”.

Castelló, 06 de maig del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario