viernes, 21 de mayo de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

ALBIOL EXIGEIX UNA EXPLICACIÓ PÚBLICA DE LES ÚLTIMES NOTÍCIES SOBRE ELS DELICTES FISCALS DE FABRA

Marina Albiol, diputada d'EUPV, critica que el Partit Popular de Castelló guarde silenci davant les noves revelacions del cas Fabra, “han de donar explicacions, sobretot Martínez en relació al maneig dels comptes del PP”, i afegeix que els populars han de prendre mesures d'una vegada per sempre i apartar dels càrrecs públics a totes aquelles persones que estan baix sospita”.

Marina Albiol, diputada d'EUPV, critica que el PP de Castelló guarde silenci quan les noves dades que ixen a la llum involucren també l'actual President en funcions de la Diputació, Francisco Martínez. “Aquesta no és l'actitud d'un partit democràtic, la ciutadania de Castelló no mereix un partit que s'amaga darrere del silenci i no dóna la cara”.

Albiol, afirma que a poc a poc van eixint a la llum, “dades tremendes sobre els abusos de poder que el President de la Diputació ha vingut presumptament realitzant des de fa més de deu anys” i confia que la justícia “posarà a cadascú al seu lloc, no es pot usar la Diputació com si d'un “cortijo” privat es tractara”.

Albiol considera vergonyos que el Conseller Rambla és prenga a broma el cas Fabra en referència a les vegades que ha sigut premiat amb la loteria. "Això és un insult als castellonencs i castellonenques, el PP aplega al ridícul per minimitzar els seus greus casos de corrupció".

La representant d'esquerres urgeix al Partit Popular que governa la Diputació a què vaja més enllà, “callar i amagar les vergonyes a estes altures de la pel•lícula no és tolerable”.

Castelló, 20 de maig del 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario