sábado, 2 de octubre de 2010

Comarques del Nord

ESQUERRA UNIDA DEMANA LA DIMISSIÓ DE COTINO

Marina Albiol, diputada d'EUPV, considera inacceptable que el Conseller no done informació don aniran els residus urbans per al seu tractament en el mig any que restarà entre el tancament de l'abocador de Vilafranca i l'obertura del de Cervera

La diputada exigeix la dimissió del Conseller de medi ambient, per la caòtica situació dels residus urbans a les comarques del nord, i la seva nul·la implicació en resoldre els problemes dels ciutadans i ciutadanes.

A juí d'Albiol, el que és més greu per a un càrrec públic, com Cotino, és no donar cap explicació i negar-se a assumir la responsabilitat que li pertoca en el caos de fem en el que ens ha sumit la gestió del Partit Popular. “Ja és la segona vegada que es nega a donar qualsevol tipus d'explicació deixant tota la responsabilitat als alcaldes del nord de Castelló”, argumenta.

La diputada afirma rotundament que si hem arribat a aquesta situació a falta d'un any i mig de l'obertura l'abocador de Cervera, “és perquè el seu govern no ha pres les mesures necessàries en els anys precedents amb una falta total de previsió i planificació, tota la responsabilitat és seua i del seu govern, i hauria d'assumir-la”.

Per a la representant d'EUPV a les comarques del nord, Cotino està prenent el pèl a la ciutadania de Castelló, “ell és el Conseller de Medi Ambient i seues són les competències, Castelló no està a la lluna, sinó al País Valencià, no pot inhibir-se d'un problema tan greu, si no pot o no vol donar solucions, el millor és que se'n vaga a casa”.

Castelló, 02 d'octubre del 2010

GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario