jueves, 14 de octubre de 2010

comarques del Nord

Esquerra Unida lamenta que PP i PSOE impedisquen que es faça públic el cost de la propaganda institucional en els propis anuncis La diputada autonòmica d’EUPV, Marina Albiol, ha criticat hui en la comissió de Coordinació, Organització i Règim de les Institucions de Les Corts Valencianes, que el PP haja votat en contra i el PSOE s’haja abstingut en la votació d’una proposició no de llei sobre l’habilitació de mesures per a que en el suport físic de la propaganda institucional aparega el que ha costat. “Ens avergonyeix trobar-nos amb aquesta oposició de PP i PSOE, perquè això significa ni més ni menys que estan en contra d’aquestes mesures de transparència”.

Albiol ha recordat, abans de la votació de la PNL, que Esquerra Unida no està contra de les campanyes publicitàries d’informació sensibilització i conscienciació a la ciutadania en qüestions com la prevenció del grip o la Sida, “però sí d’altres, molt nombroses, d’autobombo i propaganda que no serveixen per a res i que són molt habitual en aquest govern. És el cas de la publicitat del nombre de centres escolars o d’hospitals que suposadament s’han construït al País Valencià i que són absolutament mentida”, ha arremès la diputada d’esquerres.

Esquerra Unida considera que els valencians i valencianes tenen el dret a conèixer quant gasta el Consell en aquesta propaganda. “Aquesta PNL sols busca establir un mecanisme per a millorar la transparència i el control de la despesa pública. I per tant, votar en contra, com ha fet el PP, o abstenir-se, com ha fet el PSOE, és impedir la transparència i l’austeritat”.

València, 14 d'octubre del 2010

GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario