jueves, 14 de octubre de 2010

comarques del Nord

EUPV QÜESTIONA QUE TOT EL DEBAT D’INFRAESTRUCTURES SE CENTRE EN L’AVE

Marina Albiol, diputada d'EUPV, exigeix que la guerra de l'AVE, entre el PP i el PSOE, no arracone altres mesures necessàries per a Castelló. “És preocupant veure con tot el debat es redueix al tren d'alta velocitat, mentre que d’aspectes més propers als ciutadans no es parla”.

Albiol lamenta que tot el debat sobre infraestructures i mobilitat a les comarques de Castelló se centre exclusivament en l'arribada de l'AVE a les nostres terres, tot la resta sembla secundari i superflu per als dos partits amb responsabilitat de govern. “Existeixen altres problemes endèmics, que exigeixen solucions urgents, com és la N-340, liberalització de l'AP-7, i l'ampliació dels rodalies fins a Vinaròs”, apunta.

A juí de la portaveu d'esquerres, l'AVE està convertint-se en un camp de batalla entre els dos partits majoritaris, PP i PSOE, que utilitzen aquesta infraestructura per atacar-se mútuament i arravatar un grapat de vots de cara a les pròximes eleccions. “Porten massa anys barallant-se per l'AVE, i mai no arriba”, i recomana un canvi d'orientació, “el seu deure és donar solució ja a problemes més propers a la gent i que els afecten directament”.

La diputada recorda que l'AVE és un mitja de transport que la majoria de la població de les comarques del nord no utilitzarà, “els ciutadans i ciutadanes de castelló el que demanen es major freqüència en els rodalies, que a dia de hui no responen a les necessitats reals de la gent”, i demana al govern central solucions més adequades a la gent correnta que utilitza el ferrocarril convencional.

Castelló, 14 d'octubre de 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario