martes, 26 de octubre de 2010

Comarques del Nord

Esquerra Unida recrimina al Consell que no respecte el projecte de llei de joventut pactat des de 2006

El grup parlamentari d’esquerres ha presentat una esmena a la totalitat a la nova normativa que es debatrà demà al plenari de Les Corts, en entendre que aquesta “fa volar pels aires el projecte de llei ja existent i que va ser pactat entre la conselleria i el moviment associatiu. Han estat quatre anys de treball i negociacions que no han servit per a res. El Consell ha tirat el projecte al fem i ha creat altre sense consens i que res té a veure amb l’anterior”, critica.

Albiol destaca que la nova normativa que el PP portarà demà al plenari “no és transversal, no contempla aspectes fonamentals per a la joventut com és l’habitatge o el treball i simplement es limita a modificar el nom de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i poc més”, lamenta.

L’esmena a la totalitat presentada per Esquerra Unida suggereix la substitució del nou text del projecte de llei pel consensuat a partir 2006, “demanem que la conselleria entre en raó i retire aquest nou projecte de llei per incloure aquell que es va pactar amb el moviment associatiu i que compta amb el consens i amb les sensibilitats de totes les parts”.

La diputada d’esquerres afegeix a més: “el conseller haurà d’explicar-nos els motius pels quals s’ha produït aquest canvi i les raons que l’han conduït a tirar al fem el treball de quatre anys”, exigeix.

València, 26 d'octubre del 2010

GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario