lunes, 25 de octubre de 2010

Comarques del Nord

ESQUERRA UNIDA EXIGIRÀ EN LES CORTS LA CONSTRUCCIÓ DE L’HOSPITAL DE LA VALL D’UIXÓ

Marina Albiol, diputada d’Esquerra Unida, recorda que l’hospital de la Vall d’Uixó és una promesa del Partit Popular des de fa 15 anys i encara no tenen ni els terrenys.

La diputada d’Esquerra Unida, Marina Albiol, ha criticat durament l’actuació de la Conselleria de Sanitat pel que respecta a les comarques de Castelló. “Les llistes d’espera, la falta de llits hospitalaris, de metges d’atenció primària i d’especialistes són la conseqüència d’una política nefasta per part de la Conseller de Sanitat, Manuel Cervera, que està més preocupat de que determinades empreses facen negoci amb la salut de les persones que de destinar els recursos necessaris a la sanitat pública”.

Albiol recorda que l’hospital de la Vall d’Uixó és una promesa del Partit Popular de la Vall d’Uixó, des de fa 15 anys, “i no és només que encara no s’ha posat ni la primera pedra, és que no tenen ni el terrenys on s’ha de fer”.

“És incomprensible que davant l’evident manca d’espai als hospitals actuals el PP continue posposant la construcció de l’hospital de la Vall d’Uixó, en els pressupostos de 2010 hi havia una partida de 400.000 euros per a aquesta infraestructura, però no s’han gastat. Any rere any apareix una partida als pressupostos de la Generalitat Valenciana, però any rere any aquests diners acaben destinat-se a altres qüestions”.

La diputada d’Esquerra Unida exigirà que en els pressupostos de 2011 es contemple una partida per a aquest hospital, però sobretot exigirà que aquesta partida s’execute, que comencen ja amb la construcció del nou hospital.

Albiol traslladarà al Conseller de Sanitat aquesta exigència,”perquè ell és el màxim responsable de que en aquests moments aquest hospital no siga una realitat”.

25 d’octubre de 2010

GABINET DE PREMSA D’ESQUERRA UNIDA


No hay comentarios:

Publicar un comentario