sábado, 16 de octubre de 2010

Comarques del Nord

Esquerra Unida critica el nou pla turístic del PP

La diputada autonòmica d'EUPV, Marina Albiol, critica el model turístic del Partit Popular basat en sol i platja i camps de Golf i considera que el nou Pla Estratègic de Turisme 2010-2020, presentat per Camps no és més que fum.

La portaveu d'esquerres critica el nou pla de turisme presentat per Camps, “es tracta d'una vegada més de la propaganda buida a la que ens té acostumats aquest consell”, i critica, “la prova és que l'antic pla de competitivitat del sector turístic 2009-2011, també presentat per Camps, no ha aconseguit res en aquests anys, i ara ens venen a vendre un de nou, ridícul”.

La representant d’EUPV a les comarques del nord considera que el president Camps viu als núvols, quan afirma grandiloqüent que aplegarem als 27 milions de turistes, gràcies al nou Pla Estratègic de Turisme del Partit Popular, i acte seguit s'oblida d'explicar com ho faran i de quants recursos econòmics constarà. “Així funcionen els populars, fer-se fotos en actes multitudinaris, és l'únic objectiu que tenen”.

La diputada critica que tot el que ha d'oferir Camps a Castelló és la Ciudad De las Lenguas i l'aeroport, “cap dels dos operatius actualment, mentre que una tipologia de turisme molt important, com és el cultural, està sota mínims, amb una inversió ridícula en mantindre l'important patrimoni de les nostres comarques, per part del Partit Popular”. Com exemple posa, l'anunci del Consell que no hi ha diners per a protegir la Colomera i altres torres que poblen el nostre litoral.

Albiol augura que aquest pla es quedarà en paper mullat, com molts altres plans presentats pel partit popular en el passat, “l'any 2020, presentaran el pla de turisme 2020-2030 amb la mateixa parafernàlia i les mateixes metes, sense que l'anterior hage aconseguit un mínim dels objectius proposats, un costum molt propi del PP”.

Castelló, 15 d’octubre de 2010

GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario