lunes, 4 de octubre de 2010

Comarques del Nord

Albiol: “La diputació és un ens inútil que ha de desaparèixer”

Marina Albiol, diputada d'EUPV, és intolerable mantindre una institució que no genera mes que despeses, i que realitza inversions mínimes en benefici dels municipis castellonencs. “La cúpula del PP provincial es troba en aquest moment absorta en la lluita pel buit de poder que deixarà Fabra”.

Albiol considera que en una conjuntura com la que estem vivint a les nostres comarques, amb molts pobles ofegats econòmicament, la falta d'activitat i d'inversió de la diputació és escandalosa. “En 2009 i 2010 la inversió ha estat baix mínims, mentre que van augmentar el deute amb els bancs”, i reclama que el PP, “expliquen a on estan els 25,6 milions d'euros per ales inversions del 2010 que ningú ha vist”.

Estem veient clarament com l'equip de govern de la diputació està més pendent de la successió de Fabra, i d'assegurar-se un lloc important, que en treballar. “La prova la tenim en el president en funcions Martínez que és dedica a fer campanya per tots els pobles”. “La situació és mes pareguda a la cort de Lluís XIV, per les seues intrigues i despeses desorbitades que a una institució que gestiona el repartiment econòmic entre els municipis de la província”, afegeix.

Per a la diputada l'estructura provincial està desfasada i és absolutament obsoleta, i hauria de ser substituïda “per una altra basada en les comarques i en mancomunitats, mes pròximes als ciutadans i els seus problemes”, i finalitza, “en aquests moments la Diputació no serveix mes que als interessos particulars dels dirigents populars i la seua cohort de seguidors i “enchufados”, això ha de desaparèixer”.

Castelló, 04 d'octubre del 2010
GABINET DE PREMSA d'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario