miércoles, 13 de octubre de 2010

colectivo de Castellón

EUPV EXIGEIX LA CONSTRUCCIÓ DEL COL•LEGI BENADRESA

Carmen Carreras, coordinadora local d'EUPV a Castelló, urgeix a font de Mora que construïsca d'una vegada per totes el Col•legi Benadresa, i desaparegan els barracons en els que estudian els alumnes des de fa anys. Anuncia que la seua formació política ha traslladat l'assumpte a les Corts perquè Font de Mora done explicacions.

La portaveu critica que 180 xiquets i xiquetes del col•legi Benadresa continuen en Barracons, “estudiant en condicions deplorables, en una zona inundable i que no reuneix cap de les condicions necessàries per a una impartit l'ensenyança amb mínimes garanties” i anuncia que el seu grup parlamentari a les Corts ha enregistrat preguntes al respecte perquè el conseller d'educació, Font de Mora, done explicacions.

La representant local d'EUPV recrimina al Consell que no sigan capaços de donar una data per a la construcció del nou col•legi, ni el final d'aquesta situació, que s'arrossega des del 2008. “La situació de les arques públiques és desesperant, no s'atreveixen a dir que s'han gastat els diners en fer macroesdeveniments, i ara no queda ni un euro per a fer un col•legi molt necessari”, assegura.

La coordinadora critica que l'alcalde de Castelló, Alberto Fabra, no exigisca amb fermesa la construcció del nou col•legi Benadresa. “El Partit Popular a la nostra ciutat no és capaç d’exigir una educació de qualitat a la nostra ciutat al seu partit a València”, i recomana, “major valor a l’equip de govern local per a defensar els interessos dels castellonencs i castellonenques”.

Carreras considera que Font de Mora està deixant l'educació a Castelló sota mínims històrics, amb uns retalls absolutament inacceptables. “Tot els diners que ha deixat d'invertir el PP en educació a la nostra ciutat, es traduiran inevitablement en una minva de la qualitat d'aquesta, i del nivell educatiu dels nostres alumnes i alumnes”, i finalitza, “tot en un país on el nivell de fracàs escolar és alarmant”.

Castelló, 13 d'octubre de 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario