martes, 26 de octubre de 2010

Comarques del Nord

ESQUERRA UNIDA EXIGEIX SOLUCIONS PER AL CEIP JOAN CARLES I D’ALMENARA

La diputada autonòmica d'EUPV, Marina Albiol, exigeix una solució als problemes del col•legi Joan Carles I d'Almenara, i critica la resposta del Consell a la pregunta formulada per Esquerra Unida, “perquè evidencia que, simplement no han fet res”, assegura.

La representant d'esquerres, Marina Albiol, considera insultant que desprès d'anys de queixes dels pares i mares dels alumnes del centre, l'única resposta del consell siga que estan avaluant la situació per a veure si es factible una intervenció. “Es tracta d'una autèntica presa de pèl per part de la Conselleria, que té constància del problema des de l'any 2003, temps de sobra, al nostre parer”.

La diputada critica que el Consell no pose cap data per a donar una solució al col•legi Joan Carles I d'Almenara, centre amb deficiències molts greus, que han sigut reiteradament denunciades per l'AMPA del centre. “Considerem inacceptables els arguments donats pel Consell, i demanarem que s'incloga una partida en el pressupost vinent per a la construcció d'un nou centre a Almenara”.

La diputada d'EUPV denuncia que el col•legi “es troba en unes condicions deplorables. Les instal•lacions són tercermundistes i amb una antiguitat notable que urgeix algun tipus de reforma en profunditat o la construcció d’un centre nou, per la seguretat dels més menuts, i continua, “en molts casos, les característiques del centre, vulneren flagrantment la normativa actual que regula les característiques dels centres educatius de primària”.

Albiol considera que l'actual Conseller d'Educació, Font de Mora, és incapaç de donar resposta a les necessitats de molts centres públics de Castelló, “mentre les aportacions als centres privats amb concerts educatius creixen sense parar, l'educació pública és abandonada pel nostre conseller”.

Castelló, 26 d'octubre de 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario