jueves, 7 de octubre de 2010

Colectivo de Castellón

EUPV EXIGEIX CELERITAT AL PP EN EL TRAM

Carmen Carreras, coordinadora local d'EUPV, considera inacceptable la falta d'implicació del Consell valencià en matèria d'infraestructures a la ciutat, i demana explicacions a la conselleria d'Economia i hisenda i a l'alcalde de Castelló per saber quan es licitarà el transport de via reservada de Castelló.

A juí de la portaveu d'esquerres de Castelló, és inaudit que en cinc anys des del seu anunci, solament estan operatius dos kilòmetres de TRAM dels divuit projectats, “des d'EUPV no acceptarem nous endarreriments, ja portem prou temps esperant”, i continua, “qüestionem les declaracions que va donar Flores assegurant el 2011 com a data d'entrada en funcionament del TRAM en el centre de Castelló, els fets desgraciadament desmenteixen aquesta afirmació”.

La coordinadora local recorda que els dirigents del Partit Popular, “van proclamar als quatre vents que el TRAM aplegaria al Grau de Castelló a l'estiu del 2008, transcorregut el temps van modificar la previsió al 2009, desprès al 2010 i ara el 2011, tot són promeses incomplides”.

Carreras acusa directament a l'executiu valencià de la falta de diners per a la inversió en el TRAM, “la situació actual és conseqüència directa del malbaratament per part del PP de l'erari públic”. “Han gastat en altres coses que consideraven erròniament més prioritàries, mentre que el PP local amb Alberto Fabra al davant no ha exigit que compliren els acords i els temps establits i ha mirat cap un altre costat”, assegura.

La portaveu reclama per a Castelló el mateix tracte que a altres ciutats, “el partit popular tracta als castellonencs i castellonenques com a ciutadans de segona, que han de pagar com sempre, la mala gestió del Consell en matèria econòmica, i que desemboquen en retalls pressupostaris injustos que afecten infraestructures necessàries per a la nostra ciutat”.

Castelló, 07 d'octubre del 2010

GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario