domingo, 10 de octubre de 2010

Colectivo de Castellón

EUPV FA UNA CRIDA ALS VEÏNS DEL GRAU PARA QUE DENUNCIEN EN LA TINENÇA LA INUNDACIÓ DELS SEUS CARRERS

La Coordinadora del col·lectiu local d'EU Castelló, Carmen Carreras, manifesta la seua indignació front a les reiterades inundacions als carrers del Grau de Castelló els dies de pluja i fa una crida a la població per a que no es resignen i ho denuncien a la Tinença d’Alcaldia.

Carreras ressalta que degut a les pluges d’ahir s’han tornat a produir inundacions en els mateixos carrers del Grau de Castelló que en ocasions anteriors com son el carrer Alcossebre, carrer Torrenostra i Joan Sebastian Elcano (Palmeretes), per citar alguns exemples.

La Coordinadora d’Esquerra Unida responsabilitza directament a la Tinent Alcalde del Grau, Marta Gallén, “és totalment intolerable que faça any darrere any oïdes sordes a aquest problema. Al nostre parer, la senyora Marta Gallén s’està burlant de la ciutadania del Grau al no posar els mitjans necessaris per a solucionar aquest problema”.

Carreras considera que Gallén no està treballant per als veïns i veïnes del Grau de Castelló, “únicament està a l’ajuntament per a treballar per a l’alcalde de Castelló, el Sr Fabra, i per al Partit Popular”

“El problema és d’una gravetat increïble ja que els veïns i les veïnes dels carrers inundats són els que any darrere any estan patint i denunciant aquest fet sense que l’ajuntament prenga mesures al respecte”.

La Coordinadora considera que “ja és hora que l'ajuntament invertisca el que face falta per a solucionar aquesta qüestió tant essencial en lloc de gastar-se els diners en obres faraòniques que només gaudeixen uns pocs”.

Castelló, 10 d'octubre del 2010

GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario