miércoles, 27 de octubre de 2010

Comarques del Nord

EUPV RECOMANA AL PP UNA MILLOR GESTIÓ ECONÒMICA EN LLOC DE PUJAR IMPOSTOS

La coordinadora local d'EUPV a Castelló, Carmen Carreras, considera excessiu l'augment d'un 2% dels impostos i taxes municipals per l'any 2011. “L'Ajuntament ha preferit carregar les economies familiars en lloc de fer un pla de sanejament, que aconseguisca un ús racional dels conters públics que evite el seu malbaratament, la tònica del govern del senyor Alberto Fabra”.

La coordinadora recrimina la manca de sensibilitat de l'equip de govern de Castelló, i de l'alcalde, Alberto Fabra, amb la majoria de les famílies de la ciutat, que viuen molt ajustadament, i que ara veuran les seues economies més en perill per l'afany recaptatori del Partit Popular.

La portaveu d'EUPV afirma que la mala gestió econòmica del Partit Popular, que ha portat a la ruïna al consistori municipal no la pot pagar la ciutadania, que no té cap culpa, i més en un context de crisi. “L'alcalde pretén pujar més de 18 impostos i taxes de cop, alguns del quals ja estan a uns nivells prou elevats en comparació amb altres municipis, com és l'IBI”, i continua, “el pagament dels impostos per la ciutadania ha de tindre necessàriament com a conseqüència una millor qualitat dels serveis públics, i això no ocorreix a Castelló, tenim un problema greu de gestió”.

La representant d'esquerres a la ciutat de Castelló considera que existeixen moltes altres formes de quadrar els conters públics menys oneroses per a les butxaques dels ciutadans i ciutadanes, i exigeix un pla de sanejament per a contenir “una despesa desbocada que no té reflex en el nivell de vida de la ciutat. El PP ha utilitzat la forma més fàcil i menys treballosa per a ells, una pujada generalitzada d'impostos. La ciutadania es mereix que els polítics es calfen el cap i treballen de valent buscant solucions imaginatives que són perfectament assolibles com es que es retallen les despeses supèrflues i els càrrecs a dit i assessors polítics, aquesta plantilla es troba sobredimensionada i costa un grapat d'euros”.

Castelló, 27 d'octubre de 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario