jueves, 7 de octubre de 2010

Comarques del Nord

MARINA ALBIOL (EU): “EL PP TORNA A DEMOSTRAR QUE ÉS UNA GRAN FAMIGLIA

La diputada autonòmica d’EUPV ha criticat el tancament de fileres del Partit Popular al voltant del president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra. “Com en les pel·lícules de Coppola, aquesta és una més de les escenificacions a les què el PP ens té acostumats, i demostra que les imputacions per corrupció ja estan institucionalitzades dintre del PP i que tots els seus membres li fan costat”, critica.

Albiol considera “inaudit” en un partit democràtic que no s'exigisquen responsabilitats polítiques als molts càrrecs imputats per la justícia, com és el cas del president de la Diputació, Carlos Fabra, “sinó que, a més, li munten un homenatge impressionant com si fóra un heroi que retorna victoriós. Això demostra que tots actuen de manera còmplice”, critica.

La portaveu d’EUPV també ha tingut paraules molt dures per l'elecció del lloc escollit per a fer l'homenatge, l'Auditori i Palau de Congressos, “un lloc públic pagat pels contribuents. Si volen fer una exaltació de Fabra que la facen a sa casa o en qualsevol recinte privat pagat per ells, i no en un lloc de tots i totes i a nostra costa”.

La representant d'esquerres ressalta que en els darrers dies, “observem atònits com els principals dirigents del PP, tant a nivell autonòmic com provincial, es recolzen mútuament, defensant-se, com si foren una famiglia. S'han convertit en una corporació on tots es guarden les espatlles per tal de continuar traient profit dels seus càrrecs”.

Albiol qualifica de “lamentable l'espectacle de connivència i tolerància infinita del PP amb les imputacions per corrupció, i un insult a la ciutadania i a les institucions democràtiques. El Partit Popular ha caigut molt baix, ja no té cap tipus de credibilitat i s'ha convertit en una banda de còmplices de la corrupció”, finalitza.

Castelló, 07 d'octubre del 2010

GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario