jueves, 28 de octubre de 2010

Colectivo de Vila-real

EUPV VILA-REAL EXIGEIX AL PP LES AJUDES A L’ESPORT ESCOLAR

El coordinador local d'EUPV a Vila-real, Manuel Vilar, afirma que no entenen “com un ajuntament com el nostre no pot assumir una quantitat tan poc significativa però que ajuda a molts xiquets i xiquetes sense molts recursos a practicar l'esport”.

El representant d'esquerres a Vila-real considera intolerable que l'alcalde de Vila-real, Juan José Rubert, reduïsca la subvenció a l'esport escolar aquest any, i emprà al PP a recapacitar aquesta decisió, “fruit d'una anàlisi exclusivament econòmica, sense tindre en compte, el fort valor social de les activitats esportives”.

Vilar considera una retallada sense sentit, “estem parlant d'una quantitat assumible, uns 80000 euros, per a qualsevol ajuntament de la grandària de Vila-real, i que permet a molt xiquets i xiquetes participar en competicions, no entenem que pot condicionar un pressupost una xifra tan poc elevada”.

El coordinador local critica, que aquestes retallades evidencien una falta de planificació en la contenció de la despesa pública al nostre municipi per part del PP, suprimint arreu partides necessàries per a la societat i mantenint despeses supèrflues però profitoses per a l'equip de govern. “Aquest és el govern del Partit Popular i la seua forma de governar, en contra dels interessos dels ciutadans i ciutadanes de Vila-real”.

Castelló, 28 d'octubre de 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario